Injectii cu acid hialuronic

Acidul hialoruronic solutia ideala pentru riduri

Ce este terapia cu acid hialuronic?
Terapia cu acid hialuronic este folosita pentru interventii de reintinerire faciala. Aceste interventii presupun injectii cu acid hialuronic care mascheaza sau inlatura defectele faciale. Acidul hialuronic este o substanta care este foarte bine tolerata de catre corp. Asta inseamna ca nu e nevoie de un test alergologic inainte de interventie.

Ce este acidul hialuronic?
Acidul hialuronic este compatibil cu organismul uman deoarece este o substanta care se regaseste in orice organism viu. Rolul acidului hialuronic in organism este de a actiona ca o retea care transfera nutrienti esentiali din sange in celulele din piele.
Este prezent in organismul uman in special in fluidele din zona din jurul ochilor si de asemenea in zona incheieturilor. In afara de injectiile cu acid hialuronic pentru reintinerire, se mai folosesc injectii cu acid hialuronic in incheieturi pentru a trata reumatismul si alte dureri ale incheieturilor.
In starea naturala, acidul hialuronic are consistenta unui gel care se gaseste intre piele si tesuturile care sustin pielea. Cand este injectat actioaneaza ca si o perna pentru a sustine structurile faciale si tesuturile care si-au pierdut din volum si elasticitate datorita imbatranirii sau altor cauze. De asemenea un alt efect al injectiilor cu acid hialuronic este acela de a hidrata pielea.

Injectiile cu acid hialuronic
Injectiile cu acid hialuronic mai sunt numite de catre specialisti umplere dermala. Injectiile cu acid hialuronic sunt folosite pentru a da volum unor zone ale pielii afectate de riduri sau cicatrici.

Aplicatii ale injectiilor cu acid hialuronic in cosmetica
Injectiile cu acid hialuronic sunt o procedura simpla cu multe beneficii pentru interventiile estetice. Printre aplicatiile injectiilor cu acid hialuronic se numara si urmatoarele:

  • Ridurile dintre sprancene
  • Ridurile verticale de la buza superioara care ar putea fi cauzate de fumat
  • Ridurile de la nas pana la coltul gurii
  • Ridurile de pe frunte
  • Ridurile de la coltul ochilor
  • Depresiile in obraji sau pometi
  • Redefinirea liniei buzelor
  • Cicatrici cauzate de arsuri, acnee si cele cauzate de raniri

Injectii cu acid hialuronic - Procedura
Injectiile cu acid hialuronic sunt aproape non-invazive si nu este nevoie de altceva decat un anestezic simplu pe locul unde urmeaza a fi efectuata injectia cu acid hialuronic.
In functie de cate zone sunt tratate procedura dureaza intre 15 minute si o ora. Dupa procedura, clientul poate reveni la activitatiile zilnice.
Rezultatele injectiei cu acid hialuronic dureaza intre 3 si 5 luni in functie de stilul de viata si de organism fiecarui client.

Este important de stiut ca apeland la injectiile cu acid hialuronic nu este garantat ca vei obtine rezultatele dorite dupa o singura sedinta. In functie de cum raspunde organismul la injectie e posibil sa fi nevoit sa revi pentru un retus. In medie majoritatea clientilor participa la trei sedinte pentru a ajunge la rezultatele dorite.